VOUCHERS:

SOMS TOT WEL 100% FINANCIERING VAN UW INNOVATIE

Innovaction is ook binnen Europa erg actief. Dankzij ons netwerk met heel veel contacten kunnen we vaak mogelijkheden om u te helpen aan verschillende soorten vouchers. De vouchers kunt u verzilveren voor verschillende innovatieve activiteiten zoals:

Haalbaarheidsonderzoek naar circulaire businessmodellen

Ondersteuning van digitalisatie van de voedselketen door bijvoorbeeld:

  1. Integratie van smart sensoren in de productie
  2. Data-analyse voor het verschaffen van inzicht in het productieproces
  3. Ontwikkeling van nieuwe smart sensoren en smart systemen

Ontwikkeling, productie en commercialisering van “smart textiel”. Het gaat dan om combinaties van textielvezels met (micro) elektronische componenten zoals geleidende draden, microsystemen, sensoren, actuatoren, energieopvang- of opslagapparaten, warmte-, licht- of geluid-emitterende apparaten enz.

Het gaat hier specifiek om het ontwikkelen van toepassingen in de volgende gebieden:

  1. Industriële toepassingen zoals maakindustrie, transport, logistiek, energie, landbouw, bouw of interieur
  2. Gezondheid en welzijn
  3. Protectie en sport
  4. Ontwikkeling van “smart health” oplossingen

Soms worden de kosten tot wel 100% vergoedt. Belangstelling, of even met ons brainstormen over de mogelijkheden?

We kunnen u laagdrempelig ondersteunen met aanvragen en begeleiding.

Arjan de Bruin

DeBruin@Innovaction.net

EEN NIEUWE LOCATIE OP STEENWORP AFSTAND IN DE KEISTAD

31 december 2019

40 jaar Van der Meer & van Tilburg: veel innovatie en ook heel veel archief. Door de digitalisering neemt dat archief houden we veel ruimte over. Het resultaat; overbodige archiefkasten.

De archiefkasten gaan elders een andere bestemming tegemoet, het archief zelf blijft natuurlijk.

De ontmanteling van het kantoor op de Hardwareweg is nu afgerond. Wij gaan verder in de Keistad, op steenworp afstand met:

Innovaction

Printerweg 32

3831 AD Amersfoort

Het postadres is: postbus 2605,

3800 GD Amersfoort


De lopende Europese projecten van Van der Meer & van Tilburg worden afgerond volgens planning. Het vestigingsadres van Van der Meer & van Tilburg is per 1 januari 2020: Gosse Hiemstra, Johannes de Heerlaan 10, 3972 WV Driebergen-Rijsenburg.

Een internationale ondernemerschapsuitwisseling tussen startende ondernemers en ervaren ondernemers.

2 januari 2020

Het programma Erasmus for Young Entrepreneurs ondersteunt beginnende ondernemers bij het verwerven van vaardigheden die nodig zijn om een bedrijf te runnen.

Als startende ondernemer profiteer je van on-the-job training bij een ervaren ondernemer in één van de EU-landen. Dit helpt je bij een succesvolle start van je bedrijf. Deze ervaring biedt je de mogelijkheid om te ontdekken of het ondernemerschap écht iets voor je is.

Ervaren ondernemers, die een starter ontvangen, profiteren ook van het programma. Samen met een gemotiveerde, startende ondernemer kun je enkele kun je onderzoek doen naar toegang tot nieuwe markten, technologieën, internationale samenwerking en de potentiële mogelijkheden voor samenwerking met partners in het buitenland.

Uit ervaring weten we dat deelnemers aan het programma zo tevreden zijn dat het veelal niet bij één uitwisseling blijft.

Duur de uitwisseling

De duur hiervan bepalen de ondernemers zelf. De mag maximaal maximaal een half jaar duren (minimaal 1 maand). In sommige gevallen is een onderbreking mogelijk.

Vergoeding

De startende ondernemer ontvangt maandelijks een beurs om zijn/haar onkosten te vergoeden.

Een startende ondernemer die naar Nederland komt, ontvangt een maandelijkse vergoeding van de Europese Commissie van 830 euro.

Wanneer je als startende ondernemer uit Nederland naar het buitenland gaat, ontvang je een maandelijkse vergoeding variërend van 500 tot 1100 euro per maand (afhankelijk per land).

Begeleiding

Erasmus for Young Entrepreneurs in de verschillende landen intermediaire organisaties aangewezen die je begeleiden tijdens het bezoek in het buitenland.

Wij begeleiden ondernemers die een starter willen ontvangen in Nederland én startende ondernemers uit Europa die in een uitwisseling starten met een Nederlands bedrijf. Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen bij je aanmelding, het vinden van een geschikte match en de begeleiding gedurende de uitwisseling. Ook zijn wij jouw aanspreekpunt voor praktische vragen.